Bestelling(en)

 • Ruilen & Retourneren
 • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Na ontvangst van uw retour, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. U kunt eenvoudig via ons retourportaal een retour aanmelden. Voor het retouneren verekenen wij een vast bedrag van €7,25 met het aankoopbedrag.

  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@neijenhuis-schoenen.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  EENVOUDIG RUILEN
  Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere maat, dan kunt u dit aangeven in het onlineretourpotaal. De klantenservice van Neijenhuis Schoenen checkt de beschikbaarheid van uw gewenste ruilmaat en reserveert deze vervolgens direct. Na ontvangst van uw retour wordt deze kosteloos naar u verzonden. Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in andere maat. Mocht uw gewenste maat niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij contact met u op om dit te melden en kunnen wij desgewenst uw ruiling omzetten in een retour.

  RETOUR STUREN
  Indien u een artikel wilt retourneren, dient u de volgende punten aan te houden:

  1. U maakt eenvoudig gebruik van ons onlineretourpotaal.
  2. Bevestig uw retour en print uw retourlabel.
  3. U kunt makkelijk uw retourzending volgen. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
  4. Afhankelijk van uw wens ruilen of crediteren wij het artikel.

  Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  1. De retourzending dient aangemeld te worden in ons onlineretourpotaal.
  2. Het artikel dient / de dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen. Wij ruilen en crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen.
  3. Een onaangemelde retourzending , wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender.
 • Kan ik mijn order ook afhalen?
 • Ja, dat kan. Als verzending moet u kiezen voor “Afhalen bij de winkel in Vaassen”. Als de betaling is verwerkt en de bestelling klaar ligt om af te halen, ontvangt u hierover een email met alle informatie.

 • Tijdens het bestellen verdween mijn product
 • Als je op de website aan het bestellen bent en het halverwege wordt afgebroken, zal het product tijdelijk niet zichtbaar zijn op de site. Deze komt na enkele uren weer terug op de site. Indien het product niet terugkeert, neem dan contact op met de klantenservice.

 • Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen
 • Wij kunnen niet voorkomen dat bevestigingsmails worden ontvangen als spam, bekijk daarom uw spambox of de mail daarin zit. Een AfterPay betaling na 16:30 word pas de volgende ochtend verwerkt. Is dit bij jou het geval, zal je spoedig een bevestiging ontvangen. Andere betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, etc. worden direct verwerkt. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact op via info@neijenhuis-schoenen.com.


Bezorging

 • Ik heb een verkeerd afleveradres opgegeven
 • Controleer je adres bij het invullen van de gegevens altijd goed! Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct invullen van jouw gegevens.

  Mocht je toch het verkeerde adres hebben ingevuld, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. In de meeste gevallen kunnen wij dit nog aanpassen voor de lichtingstijd. Indien het pakket al op de post is, zullen we moeten wachten tot het terugkomt. Wij zullen dan contact opnemen als het pakket bij ons terug is en een afspraak maken om het opnieuw te versturen. Voor een nieuwe zending wordt €7,25 in rekening gebracht.

 • Hoelang duurt het voor jullie leveren?
 • Bestellingen die op werkdagen voor 16:30 worden geplaatst, zijn normaal gesproken de volgende dag in huis. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de levertijden van PostNL, DHL en DPD. Bestellingen die tussen vrijdag vanaf 16:30 tot zondag zijn geplaatst gaan maandag met de post mee en worden normaal gesproken dinsdag geleverd.


Betaling

 • Hoe kan ik betalen?
 • Neijenhuis Schoenen biedt vijf verschillende betaalmethodes aan. Dat zijn iDeal, iDeal QR, Klarna, PayPal, Creditcard. Neijenhuis Schoenen maakt gebruik van een beveiligd internet betaalsysteem van CardGate. Deze partij verzorgt via een beveiligde verbinding, de betaling.

 • Is betalen bij Neijenhuis Schoenen veilig?
 • Neijenhuis Schoenen maakt gebruik van een beveiligd internet betaalsysteem van CardGate. Deze partij verzorgt via een beveiligde verbinding, de betaling.

 • Hoe gebruik ik een kortingscode?
  1. Voeg het gewenste artikel in uw mandje.
  2. Navigeer naar het mandje en bekijk alle artikelen
  3. Onder de artikelen in uw mandje staat een colomn genaamd “Heb je een kortingscode?”
  4. Voer hier uw kortingscode in en klik op toepassen

KINDERSCHOENEN

SHOP NU

Recente blog

Wandelen houdt je gezond! main-logo
Saturday 12 December 2020

Wandelen houdt je gezond!

Bij wandelen horen de juiste wandelschoenen. Om van wandelen zo veel mogelijk te ...

Neijenhuis Schoenen & Sport main-logo
Wednesday 2 December 2020

Neijenhuis Schoenen & Sport

Neijenhuis Schoenen & Sport is sinds 23 september 1964 gevestigd te Vaassen. D...

Joya schoenen een droom voor elke voet main-logo
Friday 6 November 2020

Joya schoenen een droom voor elke voet

Joya schoenen kunnen voor personen met hielspoor , hallux en gewrichtsartrose een ...

Jacoform schoenen main-logo
Wednesday 14 October 2020

Jacoform schoenen

Jacoform schoenen. De schoenen voor dames en heren die alle vrijheid geven aan de ...

Back to top