Joya schoenen kunnen voor personen met hielspoor , hallux en gewrichtsartrose een oplossing zijn. De gezonde Joya schoenen met de zachte elastische zool heeft al met succes verlichting geboden aan duizenden pijnpatiënten en heeft de bewegingsvreugde teruggegeven.

De speciale eigenschap van de Joya schoenen is de unieke zacht-elastische zool. Elke stap brengt je in fracties van een seconde in gewichtsloosheid, waardoor je gewrichten worden beschermd. Voel het na de eerste paar stappen : nog nooit heb je een vergelijkbare schoen gedragen !! Joya-schoenen helpen in veel gevallen ook bij kniepijn , rugpijn en andere gewrichtsproblemen zodat u weer aangenamer door het leven kunt stappen. Vooral voor voetproblemen zoals hallux of hielspoor is Joya de eerste keuze, omdat het zacht elastische materiaal zich dynamisch aanpast aan je voeten. Pijnlijke drukpunten behoren nu definitief tot het verleden!

Artsen zijn enthousiast.
“De Joya schoenen zorgen voor een veel betere en rechtopstaande houding. Het looppatroon wordt soepeler en de rug blijft recht. Het regelmatig dragen van Joya schoenen resulteert in een merkbare verbetering van de spierprestaties. Ik beveel de Joya-schoen aan vrijwel iedereen met pijn in het bewegingsapparaat, maar ook als schoen voor mensen die geen problemen hebben.”
Dr. med. Simon Feldhaus, Baar

“De Joya-schoenen bevorderen de houding en activeren de spieren van de tenen tot aan de rug: de Joya-schoenen zijn nuttig bij de behandeling van hiel- en voorvoetpijn. Ze worden graag gebruikt als een ondersteunende behandeling voor achillespees en rugproblemen.”
Dr. med. Markus Müller, Luzern

De Joya schoenen zijn er zowel voor dames en heren. Er bestaan voor beide verschillende zolen die ze onder de schoen gebruiken ze motion en emotion zool. Wij voeren met name de emotion zool omdat deze zool voor bijna iedereen geschikt is. De motion zool is ronder dit kan zorgen tot enige onstabiliteit en het duurt langer voor men aan deze zool gewend is.

Bekijk hier onze Joya collectie

Als u meer over het Joya concept wilt weten klik dan op de onderstaande link
Joya technologie

KINDERSCHOENEN

SHOP NU

Recente blog

Wandelen houdt je gezond! main-logo
Saturday 12 December 2020

Wandelen houdt je gezond!

Bij wandelen horen de juiste wandelschoenen. Om van wandelen zo veel mogelijk te ...

Neijenhuis Schoenen & Sport main-logo
Wednesday 2 December 2020

Neijenhuis Schoenen & Sport

Neijenhuis Schoenen & Sport is sinds 23 september 1964 gevestigd te Vaassen. D...

Joya schoenen een droom voor elke voet main-logo
Friday 6 November 2020

Joya schoenen een droom voor elke voet

Joya schoenen kunnen voor personen met hielspoor , hallux en gewrichtsartrose een ...

Jacoform schoenen main-logo
Wednesday 14 October 2020

Jacoform schoenen

Jacoform schoenen. De schoenen voor dames en heren die alle vrijheid geven aan de ...

Back to top